Thijs Goverde met rood t-shirt met de tekst: Reading is Sexy
<<

Nuttige dingen

Lieve lezers,

 

Zoals de meesten van jullie wel begrepen zullen hebben eindigen hier de avonturen van de Donderkat. Zij gaat door hard werken de wereld redden en houdt op met bommen maken; de kinderen gaan terug naar school. Het interessante deel van hun leven is dus wel min of meer voorbij.
De wereld redden, en naar school gaan, dat zijn nuttige en belangrijke dingen - dat is zeker waar. Maar "nuttig" en "belangrijk" zijn woorden waar alleen grote mensen een warm gevoel van krijgen. "Nuttig" is bepaald niet hetzelfde als "interessant". Er zijn wel mensen die beweren dat boeken over Nuttige Dingen juis Heel Interessant zijn, maar daty zijn dan altijd mensen die je een boek proberen te verkopen. Een boek over Nuttige Dingen, om precies te zijn.
Over het verkopen van boeken gesproken: Er komen nog twee delen van Donderkat. Daarin kun je de verhalen lezen die je hier ook al hebt gezien, maar dan zonder typfouten. Ik typ deze stukjes als ik nog maar net wakker ben, zo rond 6 uur 's morgens. De boeken schrijf ik 's middags, als de slaap uit mijn ogen is; vandaar het verschil.
Wat ik na Donderkat ga doen kun je lezen op deze website onder het kopje "Nieuws".
Het wordt heel leuk, dat is zeker. (Het is al heel leuk, zelfs)
Tot snel!

 

Hartelijke groet,

Thijs Goverde

Thijs is vandaag

Online
Offline,
want ik ben coole filmpjes aan het opnemen