Thijs Goverde met rood t-shirt met de tekst: Reading is Sexy
<<

Joehoe! Ik ben het!

Na ongeveer een kwartier porde mama in papa's zij. 'Wakker worden, ouwe zeerover! Nu wordt het interessant!'
En inderdaad: Alexander begint vertellen over zijn reis naar Boegoe-Boegoe, waar hij zocht naar het ei van een Boegoenese Reuzenalligator, dat hij vond met behulp van een paar dappere kinderen. Kwetter, Gaby en ik keken trots in het rond. 'Dat waren wij!' wilden we roepen, maar dat deden we natuurlijk niet. Anders was dat hele gedoe met al die schmink helemaal voor niets geweest.
Daarna vertelde Alexander over de hulp die hij kreeg van een buitengewoon briljant wetenschapster, die een laboratorium had opgebouwd uit niets anders dan zeventig halve kokosnoten.
Uitvoerig beschreef hij hoe deze wetenschapster, samen met hem, het dino-dna had weten te isoleren (in een halve kokosnoot!) en hoe ze het daarna hadden ingebracht in het ei van de alligator. Hierbij hadden ze, eerlijk gezegd, ook wel een beetje gebruik gemaakt van de laboratoriumspullen die Alexander bij zich had gehad. Maar één ding was zeker Het zou hem nooit gelukt zijn, onder die moeilijke omstandigheden, als hij niet de hulp had gehad van de buitengewoon geniale Josephine Laarmans. die eigenlijk hier naast hem en Joost op het podium had moeten staan, maar helaas niet aanwezig kon zijn. Omdat ze gezocht werd wegens een paar, vanuit wetenschappelijk oogpunt gezien, volkomen onbeduidende akkefietjes. Met bommen en zo. Want deze super-knappe wetenschapster stond ook wel bekend als... de Donderkat.
'Dat ben ik!' Mijn moeder sprong op en zwaaide met haar beide armen. Ze straalde van vreugde en trots.
'Ga zitten, stomme idioot,' siste papa. 'Anders is dat hele gedoe met die schmink helemaal...'
Mama luisterde niet naar hem. 'Joehoe! Alexander! Ik ben het! Je herkent me niet, want ik ben vermomd vanwege de prijs op mijn hoofd. Veertien miljoen, inmiddels, is het niet belachelijk? Alleen maar vanwege een paar honderd terroristische aanslagen! Maar ik ben het echt hoor, dames en heren! Ik ben de Josephine Laarmans die daar op dat podium hoort te staan!'
Op dat moment gebeurden er een heleboel dingen tegelijkertijd.

Thijs is vandaag

Online
Offline,
want ik ben coole filmpjes aan het opnemen